Meer als 100 eiwitrijke recepten die je helpen om fit te worden en te blijven!

Voor wie is het boek Fitchef eigenlijk?

Het boek is voor mannen en vrouwen. Dat wil zeggen je moet wel open staan voor een gezonder leven en er beter willen uit zien. Het lichaamsvet zal dalen en je zult je fitter voelen en strakker lichaam krijgen. Het boek staat vol met recepten die geschikt zijn voor iedereen die op zijn voeding let maar niet een chef-kok zijn die de hele middag in de keuken wilt staan. De recepten zijn lekker en je eet gevarieerd.

Recepten die Eiwitrijk zijn!

Het boek FitChef heeft meer dan 100 recepten voor ieder moment van de dag. Alle recepten zijn in de juiste verhoudingen en zitten vol voedingsstoffen en eiwitten. Of het nou om een diner, lunch of ontbijt gaat alle recepten zitten in dit boek. De recepten voor het diner zijn weer verdeeld in voorgerecht, hoofdgerecht en uiteraard het toetje. De voedingswaarde per portie en per persoon zijn vermeld in het boek. Het is dus heel eenvoudig om te zien hoeveel vet er in een gerecht zit, eiwitten en koolhydraten. Bij een groot aantal recepten is er ook de keuzen of je gaat voor een product met koolhydraten of niet. Zo is alles aan te passen naar jouw doelstelling.

Lekker eten maar zonder suiker

In heel veel producten zitten suiker die zijn toegevoegd. Uiteraard in de dingen waarvan je weet dat ze ongezond zijn, snoep en taart. In heel veel producten zou je niet verwachten dat hier suiker in zou zitten.

In het boek staan recepten die ingrediënten heeft met belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines, vezels en mineralen, eiwitten en goede koolhydraten. Alle ingrediënten zijn vers en onbewerkt.

Het moet leuk zijn en niet je leven beheersen

Je hoeft geen miljonair te zijn om gezond te kunnen leven. Alle ingrediënten zijn bij de supermarkt te koop en zijn alledaagse voedingsmiddelen. Het moet ook gewoon leuk blijven en je hoeft geen uren in de keuken te staan want de recepten hebben niet meer dan 5 tot max 30 minuten aan bereidingstijd. Het maakt ook niet uit of je alleen eet of met de hele familie want alle recepten zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Alle de informatie waar je echt wat aan hebt

Het gaat er niet alleen om wat je eet maar ook waarom je dit eet. Het boek FitChef bevat tips om gezond te eten en dit dan ook in de praktijk te kunnen brengen.

  • Wat mag ik per dag eten?
  • Hoe herken ik suiker?
  • Eiwitten zijn belangrijk, en waarom?
  • Ik sport en wat kan ik eten?
  • Ik heb nog steeds trek wat doe ik hieraan
  • Hoeveel koolhydraten mag ik eten?

Voor iedereen te begrijpen en in een duidelijke taal worden antwoorden gegeven op deze vragen in het boek FitChef

Bestel direct

Je krijgt een echt boek met ruim 240 pagina's met informatie over gezond eten en meer dan 100 recepten voor elk moment van de dag. Het boek is een mooi vormgegeven hardcover.

€37,95 Gratis Verzending!

Bestellen